seg
 
seg
srpski english
 
  Home Usluge Pregled resursa Kontakt    

PREGLED RESURSA

 
Primarni tim za izvršenje transakcija
 
 
Jasmina Nešić Lovše - Direktor
Gđa Nešić je bila angažovana i odgovorna za niz M&A transakcija, kao i za projekte privatizacije i restrukturiranja u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kosovu, Rumuniji, Bugarskoj, Turskoj, Grčkoj, Poljskoj, Češkoj i Italiji.
Poseduje više od 10 godina savetodavnog iskustva na regionalnom elektroenergetskom tržištu (termo & hidro proizvodnja, distribucija električne energije, gasa i nafte). Specifična ekspertiza na elektroenergetskom tržištu obuhvata akvizicije manjinskog i većinskog udela u energetskim kompanijama centralne i jugoistočne Evrope, privatizacije, traženje strateških partnera, pregovore oko ugovora za isporuku električne energije, uglja i gasa, savetovanje prilikom osnivanja joint venture kompanija/zajedničkog ulaganja, restrukturiranja holdinga, kao i studije pregleda tržišta i studije izvodljivosti.

Između ostalog, njeno iskustvo obuhvata savetovanje srpske nacionalne elektroenergetske kompanije JP EPS u procesu privlačenja i odabira strateških partnera za dve velike termoelektrane. Takođe, savetovala je veliki broj energetskih kompanija u cilju u obličavanja njihove poslovne strategije i taktike za ulazak na energetsko tržišto zapadnog Balkana, prilikom evaluacije potencijalnih projekata u proizvodnom sektoru i mogućnostima za privatizaciju, uključujući i analize potencijalnih partnera za zajednička ulaganja.
Gđa Nešić poseduje snažne liderske i organizacione sposobnosti, iskustvo rukovođenja poslovima i projektima, orijentisana je i fokusirana na dobijanje maksimalnih rezultata sa jakim i ubedljivim pregovaračkim sposobnostima.
 
Pridruženi eksperti
SEG ima veliki broj pridruženih eksperata sa kojima ostvaruje uspešnu saradnju. SEG je sačinjen od multidisciplinarnog tima stručnjaka koji ima veliko profesionalno iskustvo u implementaciji energetskih projekata. Naši saradnici su licencirani inženjeri i eksperti iz sledećih oblasti:
 
  • Rukovođenje projektima
  • SCADA/DMS/OMS
  • Pametne mreže
  • IT i integracija softvera
  • RTU i telekomunikacije
  • Elektro, mašinski i hidro inženjering.
     

  Copyright © 2014 SEG Consulting - All rights reserved. — design by MD Visions